https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f7ed505a9676/img_1115_1_20201008_105949.jpg
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f7ed6b5cbaeb/ontwerpfris-interieur2020-012020-10-0508543900000_1_20201008_110701.png
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92c5a87f352/ontwerpfris-interieur2020-012020-10-0508595300000_1_20201023_135936.png
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92c5b2510de/ontwerpfris-interieur2020-012020-10-0509033000000_2_20201023_135946.png
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92c5bc201c8/ontwerpfris-interieur2020-012020-10-0509094100000_3_20201023_135956.png

Make-Over

KlantFris Investment Care
LocatieAlmere

Fris houdt niet van duf. Daarom vroegen ze ons om de entree van hun beheerpand te voorzien van een frisse uitstraling en nieuwe indeling. De ontvangstbalie moest worden hergebruikt, en de indeling mocht niet worden gewijzigd. Desondanks wisten onze ontwerpers er toch een ontzettend fris geheel van te maken!