https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92b3d71484f/photo-2020-06-19-12-44-323_1_20201023_124335.jpg
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92b3e300322/photo-2020-06-19-12-44-332_1_20201023_124346.jpg
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5f92b3f0d511f/photo-2020-06-19-12-44-35_1_20201023_124400.jpg
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/dmluay1uZXQ%3D/5fc4d19587f28/opmaakvisdetacheringramen-01_1_20201130_120349.jpg

Kantoor renovatie

KlantVIS Detachering
LocationReeuwijk

In opdracht van Vis Detachering en Helene Mulder Interieurs heeft Vink zorggedragen voor de renovatie van het kantoor. Diverse glazen scheidingselementen – en wanden werden verplaatst, een nieuwe printerkast / loungemeubel, diverse plantenbakken, een nieuwe functionele keuken werd er geplaatst en een inbouwkast van 6 meter breed v.v. Petfelt (gerecyclede petflessen) deuren welke tevens dienst doen als akoestische panelen.