img_5757_1_20190705_135553

Standbouw Ahoy

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen


Menno-cta
Menno de Haan

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Menno of vraag direct online een offerte aan!

Geïnteresseerd in standbouw in Ahoy Rotterdam? Als je binnenkort wil meedoen aan een beurs of een beursstand wil laten maken, dan ben je bij Vink aan het juiste adres. Vink heeft als full-service standbouwer al meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa, dus Vink kan je zeker helpen met een mooi standbouwontwerp!

Onder andere de volgende beursevents worden georganiseerd in Ahoy:

starwarelogimat2018-3_3_20181212_172003
ZO ONTWIKKELT VINK STANDBOUW in Ahoy Rotterdam

Vink levert altijd beursstands op maat. Het maakt daarbij niet uit of het beursevent plaatsvindt in de Jaarbeurs of de Messe Frankfurt; elke klant kan rekenen op een passende service. Hoewel dat maatwerk is, doorloopt elke opdrachtgever wel dezelfde drie fases gedurende de productie van de stand: de ontwerpfase, de productiefase en de realisatiefase.

EEN BEURSSTAND LATEN ONTWERPEN

Elke opdracht begint met een briefing van de klant. Hij beschrijft dan naar welke beurs hij gaat, hoeveel vierkante meter de stand moet beslaan en welke doelen hij wil behalen. Eventuele wensen met betrekking tot het uiterlijk van de stand worden dan ook doorgegeven. Op basis van al die info ontwikkelt Vink een ontwerp plus offerte. Als de klant daarmee akkoord gaat, start het productieproces.

DE PRODUCTIE VAN DE BEURSSTAND

Tijdens de productiefase worden de verschillende onderdelen van de stand zoveel mogelijk prefab voorbereid in de werkplaats. Daarnaast worden eventuele aanvragen bij de beursorganisatie ingediend, zodat alle benodigde faciliteiten op de juiste plek aanwezig zijn tijdens het event.

DE MONTAGE VAN DE BEURSSTAND

De laatste stap in het standbouwproces is het transport en de montage van de beursstand. Op elke plek in binnen- en buitenland bouwen de vakkundige medewerkers van Vink de stand op. Samen met de planning wordt een oplevermoment bepaald, waarna de stand turn-key wordt opgeleverd.

umhxe2548_2_20220406_110703

Veelgestelde vragen

Wat kost een stand?

De kosten van een stand zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. De prijs van een stand wordt onder andere bepaald door de grootte van de stand, de hoeveelheid maatwerk, de verdeling tussen koop- en huurmaterialen, de inhuur van mogelijke audiovisuele middelen en de beurslocatie vanwege de kosten voor op- en afbouw en transport. Door deze variabelen, die bij elke opdracht anders zijn, kan Vink geen standaardprijs hanteren. Iedere opdrachtgever krijgt daarom een offerte op maat. Vink heeft voor elk budget een passende oplossing.

Hoe wordt een stand gebouwd?

Een beursstand wordt in de basis gebouwd met hout, waarna de maatwerkonderdelen met verschillende materialen worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan full-colour prints op wanden, maatwerkmeubilair of een opvallend object aan het plafond.

Iedere opdrachtgever doorloopt een vast traject bij Vink: de ontwerpfase, de productiefase en de realisatiefase. Wij hebben het gehele proces zelf in handen, waardoor wij de klant van allereerste idee tot turn-key opgeleverde beursstand kunnen ontzorgen. Zo bouwen wij unieke stands op maat.

Hoe richt je een stand in?

Je richt een beursstand in met meubilair, verlichting, audiovisuele elementen, folders, brochures, give-aways en hapjes en drankjes. Welke keuzes je hierin precies maakt, hangt af van de boodschap van de stand en het doel van de beursdeelname.

Vink neemt de juiste inrichting van een stand direct mee in ieder ontwerp. We kijken kritisch wat de opdrachtgever met de beursdeelname wil bereiken en we stemmen de inrichting daarop af. Ook kunnen we adviseren over het gebruik van bijvoorbeeld geprinte media of hapjes en drankjes.

Hoe bereid je je voor op een beurs?

Je kunt je voorbereiden op een beursdeelname door een beurstraining te volgen. Tijdens die training leer je hoe je bezoekers aanspreekt en hoe je jouw product/dienst het beste kunt verkopen. Dit is heel zinvol. Een goed getraind beursteam zorgt voor gemiddeld 50% meer leads.

Daarnaast is het belangrijk je informatieverstrekking goed voor te bereiden. Zorg ervoor dat je folders, brochures of give-aways klaar hebt liggen om aan bezoekers mee te geven.

Vink kan jou adviseren over de beste voorbereiding voor jouw beursdeelname. Gedurende het ontwerp- en productieproces nemen wij contact op om mee te denken over een optimale voorbereiding.

DEZE RANDZAKEN REGELT VINK OOK: JE BEURSSTAND INRICHTEN

Als full-service standbouwer neemt Vink ook de inrichting van beursstands voor haar rekening. De verlichting en het meubilair zijn daarvan vaak de belangrijkste zaken.

VERLICHTING IN BEURSSTANDS

De specialisten van Vink integreren beursstandverlichting op een zodanige manier in stands, dat de sfeer die het licht oproept naadloos aansluit op wat de opdrachtgever met de stand wil bereiken. Vink let daarbij op accenten die letterlijk uitgelicht moeten worden en het algehele gevoel dat het licht moet oproepen. Dat Vink dat op een hoog niveau kan doen, wordt geïllustreerd door het feit dat Vinks stand voor Prooff op Orgatecht 2018 werd genomineerd voor stand met het beste gebruik van licht.

MEUBELS IN BEURSSTANDS

Vink kan op verschillende manieren meedenken over het gebruik van meubels in een beursstand. Als de klant graag een diep, uitgebreid gesprek wil aangaan met bezoekers, adviseert Vink om comfortabele banken of stoelen in het ontwerp op te nemen. Als een klant juist een snelle doorloop wil, is het aan te raden om hoog meubilair n te plaatsen. Op deze manier doet Vink praktische voorstellen om de gewenste doorstroom in de stand te bewerkstelligen.

vinkstandbouw-metrohm-wots2022-utrecht-standphotography2075lr_2_20221102_150639
WAT KOST STANDBOUW?

De kosten Vinks standbouw variëren sterk. De prijs van een stand wordt onder andere bepaald door de grootte van de stand, de hoeveelheid maatwerk, de verdeling tussen koop- en huurmaterialen, de inhuur van mogelijke audiovisuele middelen en de beurslocatie vanwege de kosten voor op- en afbouw en transport. Door deze variabelen, die bij elke opdracht anders zijn, kan Vink geen standaardprijs hanteren voor standbouw. Iedere opdrachtgever krijgt daarom een offerte op maat. Vink heeft voor elk budget een passende oplossing.

Standbouw offerte Ahoy

Benieuwd hoe Vink voor jouw organisatie een professionele stand kan realiseren van ontwerp tot montage? Je kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dan weet je precies wat je van ons kunt verwachten qua ontwerp, realisatie, transport, montage en uiteraard de kosten. Neem contact met ons op om direct een offerte aan te vragen of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Evenementen in Nederland en Europa

We gaan dagelijks in heel Europa voor onze klanten aan de slag. Ook beurzen en evenementen buiten Nederland zijn voor ons geen probleem. We bouwen onze stands onder andere voor de volgende evenementen:

Meer info over Standbouw Ahoy

Benieuwd naar meer informatie over Standbouw Ahoy? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Vink heeft al honderden beursstands gebouwd op alle grote beursevenementen in Europa en op basis van die ervaring kunnen de specialisten van Vink jou helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.