av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Een beursstand kopen bij Vink: Dit is het proces

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Een beursstand kopen bij Vink? Wij hebben een gestroomlijnd productieproces waardoor opdrachtgevers volledig ontzorgd worden. Elke klant doorloopt een ontwerpfase, productiefase en realisatiefase, waarna wij een stand opleveren die impact maakt. Hoe ziet dat efficiënte proces eruit? In dit artikel wordt uitgelegd wat de verschillende fases inhouden en wordt kort besproken welke kosten tegenover Vinks dienstverlening staan.

Menno-cta
Menno de Haan

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Menno of vraag direct online een offerte aan!

starwarelogimat2018-5_5_20181212_172011
HET ONTWERP VAN DE BEURSSTAND

Het kopen van een beursstand begint bij Vink met drie vragen: naar welke beurs gaat de klant? Hoeveel vierkante meter heeft hij ter beschikking? En welk doel wil de klant op de beurs behalen? Op basis van de antwoorden gaat Vink vervolgens aan de slag met een ontwerp en een offerte. Het eerste ontwerp plus de eerste revisieronde zijn altijd gratis.

DE BOUW VAN DE BEURSSTAND

Zodra het ontwerp en de offerte akkoord zijn, start Vink de productie en de coördinatie van het project op. Deze fase begint meestal ongeveer 5 maanden voor de start van de beurs. In deze periode worden de onderdelen van de houten beursstand zoveel mogelijk prefab gemaakt, worden indien nodig externe diensten ingeschakeld en worden aanvragen voor faciliteiten bij de beursorganisatie ingediend.

booth-hidro-water-1-100x750_2_20220608_142019
DE MONTAGE VAN DE BEURSSTAND

Als de beurs bijna begint, transporteert Vink de onderdelen van de stand, waaronder de beurswanden, de beursstandvloer en de beursstandverlichting, naar de locatie en zetten de medewerkers de stand in elkaar. Samen met de planning van het beursevent en de opdrachtgever wordt bepaald wanneer de stand wordt geleverd en gemonteerd. Vink levert elke beursstand turn-key op, zodat de opdrachtgever zelf geen omkijken heeft naar de opbouw van de stand. Vervolgens wenst Vink de klant veel succes en na afloop regelt ze weer de afbouw en het transport.

DE KOSTEN ALS KLANTEN EEN BEURSSTAND KOPEN

De kosten van dit hele proces vallen meestal uit tussen de 300 en 500 euro per vierkante meter stand. Die range van 200 euro komt doordat de prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is, zoals de hoeveelheid maatwerkonderdelen, de locatie (transportkosten), de beursstandaankleding met meubels of audiovisuele ondersteuning en de duur van de montage. Aangezien deze factoren bij iedere opdracht anders zijn, werkt Vink niet met een vaste prijs per vierkante meter.