av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Beursverlichting: zo haal je meer uit jouw stand

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Beursverlichting is de ultieme tool waarmee je accenten kunt leggen en sfeer kunt creëren in beursstands. Een aantrekkelijk standdesign is volgens Vink niet afdoende om een boodschap over te brengen. De juiste belichting is nodig om echt op te vallen bij het beurspubliek. Hoe dat werkt, legt Vink uit in dit artikel.

Menno-cta
Menno de Haan

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Menno of vraag direct online een offerte aan!

17-2132-dqa---vink-standbouw-_1_20180821_131545
VERLICHTING IN BEURSSTANDS

Tegenwoordig worden alleen nog ledlampen gebruikt om de beursstands te verlichten.

Verschillende soorten lampen kunnen op diverse manieren in een beursstand geïntegreerd worden. Denk aan railverlichting, ledstrips, spots voor accentverlichting of displayverlichting. Als opdrachtgevers bij Vink een beursstand ontwerpen, wordt afhankelijk van de accenten en de sfeer die het ontwerp nodig heeft, gekozen voor een bepaalde lamp.

19-0354tms-vinkstandbouw72dpi_2_20190227_134104
VERLICHTING EN SFEER IN BEURSSTANDS

Meestal worden tinten wit licht gebruikt in beursstands. Aan de hand van het gevoel dat een stand moet oproepen, wordt een warme of een koude tint geselecteerd. Er kan ook met gekleurd licht gewerkt worden, maar in de praktijk komt dit in de standbouw niet vaak voor. Het lichtdesign hangt daarbij sterk af van de wijze waarop we de beursstand inrichten.

BEURSSTANDVERLICHTING VAN VINK

Als full-service standbouwer integreert Vink altijd beursverlichting in haar ontwerpen. De specialisten van Vink proberen dat op een zodanige manier te doen, dat de sfeer die het licht oproept naadloos aansluit op wat de opdrachtgever met de stand wil bereiken. Dat Vink dat op een hoog niveau kan doen, wordt geïllustreerd door het feit dat Vinks stand voor Prooff op Orgatech 2018 werd genomineerd voor stand met het beste gebruik van licht. Bekijk de case hier.