av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Wat kost standbouw? Alle variabelen uitgelegd

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Wat kost standbouw? Dat is niet eenduidig te zeggen. Er zijn de kosten voor het huren van het standoppervlak, de organisatiekosten, de facilitaire kosten, de kosten voor het standbouwontwerp, de productiekosten en de transportkosten. Daarnaast kost het uiteraard ook nog tijd en geld om personeel de stand te laten bemannen. Om jou een overzicht te geven, legt Vink in dit artikel uit welke kosten allemaal horen bij standbouw.

Bertjan-cta
Bertjan Tromp

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

20-0509storck-vinkstandbouw72dpi_3_20210915_114127
KOSTEN VOOR DE STAND

De kosten van een stand verschillen per standbouwer en zijn van vele zaken afhankelijk. De kosten van de stand zelf worden onder andere bepaald door het aantal vierkante meters, het materiaal, inhuur van meubilair en de productiekosten. Bij een full-service standbouwer komen daar bovendien de transport- en (de)montagekosten nog bij. Vanwege de vele variabelen is het daarom niet zomaar te zeggen hoe duur een beursstand is.

xolne3902_4_20220406_110708
KOSTEN VOOR PERSONEEL

Met een stand alleen ben je er uiteraard nog niet, want de stand moet ook bemand worden. Doorgaans bemant het eigen personeel de stand. De eigen medewerkers weten immers het meeste van de dienst of het product. Voor dat personeel moeten ook kosten gemaakt worden: loonkosten, reiskosten en eventuele overnachtingskosten als het beursevent ver weg is. Tevens moeten de kosten voor een beurstraining niet vergeten worden. Vaak is het verstandig om een dergelijke training met medewerkers te volgen, omdat het personeel dan veel beter weet hoe het bezoekers kan aantrekken en vasthouden in de stand.

WAT KOST STANDBOUW BIJ VINK?

Aangezien Vink een full-service standbouwer is, zijn de prijzen bij Vink afhankelijk van: het aantal vierkante meters, het materiaal, het maatwerk dat in het ontwerp zit, de productie, de montage, het transport en de eventuele inhuur van meubilair of audiovisuele ondersteuning. Dit zijn de variabelen waar elke opdrachtgever een hoogstaande beursstand voor terugkrijgt. Bij Vink standbouw bedenken wij voor elk budget een passende oplossing!