av_vink-bts_05_lr_1_20180904_130800

Wat kost standbouw? Alle variabelen uitgelegd

Wat kost standbouw? Dat is niet eenduidig te zeggen. Er zijn de kosten voor het huren van het standoppervlak, de organisatiekosten, de facilitaire kosten, de kosten voor het standbouwontwerp, de productiekosten en de transportkosten. Daarnaast kost het uiteraard ook nog tijd en geld om personeel de stand te laten bemannen. Om jou een overzicht te geven, legt Vink in dit artikel uit welke kosten allemaal horen bij standbouw.

35+ Jaar Ervaring in Stands
Actief in Heel Europa
Actief op Alle Grote Beurzen
bertjan550_1_20220216_173442

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

Kosten voor de stand

De kosten van een stand verschillen per standbouwer en zijn van vele zaken afhankelijk. De kosten van de stand zelf worden onder andere bepaald door het aantal vierkante meters, het materiaal, inhuur van meubilair en de productiekosten. Bij een full-service standbouwer komen daar bovendien de transport- en (de)montagekosten nog bij. Vanwege de vele variabelen is het daarom niet zomaar te zeggen hoe duur een beursstand is.

Standbouw van Vink voor het bedrijf Studio Tognini op InfraTech 2023.

Kosten voor personeel

Met een stand alleen ben je er uiteraard nog niet, want de stand moet ook bemand worden. Doorgaans bemant het eigen personeel de stand. De eigen medewerkers weten immers het meeste van de dienst of het product. Voor dat personeel moeten ook kosten gemaakt worden: loonkosten, reiskosten en eventuele overnachtingskosten als het beursevent ver weg is. Tevens moeten de kosten voor een beurstraining niet vergeten worden. Vaak is het verstandig om een dergelijke training met medewerkers te volgen, omdat het personeel dan veel beter weet hoe het bezoekers kan aantrekken en vasthouden in de stand.

Wat kost standbouw bij Vink?

Aangezien Vink een full-service standbouwer is, zijn de prijzen bij Vink afhankelijk van: het aantal vierkante meters, het materiaal, het maatwerk dat in het ontwerp zit, de productie, de montage, het transport en de eventuele inhuur van meubilair of audiovisuele ondersteuning. Dit zijn de variabelen waar elke opdrachtgever een hoogstaande beursstand voor terugkrijgt. Afhankelijk van de bovenstaande factoren zal de prijs voor een stand bij Vink uitvallen tussen de 300 en 500 euro per vierkante meter. 

Kosten standbouw wat kost standbouw

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over de kosten van standbouw?

Benieuwd naar meer informatie over de kosten van standbouw? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa weten de specialisten van Vink precies hoe de prijs van een beursstand is opgebouwd. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.