av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Je beursstand inrichten: drie tips van Vink

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Opdrachtgevers die slim hun beursstand inrichten, halen veel meer uit hun stand. De boodschap van je stand kan namelijk versterkt worden met de juiste inrichting én een goede inrichting maakt een beursstand praktisch functioneel. Als ervaren full-service standbouwer weet Vink hoe je verlichting, meubilair en meer inzet voor het beste resultaat. Lees hieronder dus de drie tips van Vink om de beste beursstandinrichting te realiseren.

Bertjan-cta
Bertjan Tromp

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

19-0153frozenbrothers-vinkstandbouw72dpi_1_20190125_115237
KIES HET JUISTE MEUBILAIR IN JE BEURSSTANDINRICHTING

Het is een inkoppertje om meubilair in je stand te zetten. Het is wijd en zijd bekend dat banken, stoelen, tafels en barren dé manier zijn om interactie met bezoekers te bewerkstelligen. Maar, kies niet zomaar een meubelstuk. Het type meubilair in een stand heeft namelijk grote invloed op de doorstroom in een beursstand

Als lange, intensieve gesprekken het doel zijn, kan bijvoorbeeld het beste gekozen worden voor loungestoelen of een lage zit. Indien juist een snelle doorloop gewenst is, dan is hoog meubilair, zoals een bar met krukken, verstandig. Als Vink meubilair voor de inrichting van een stand selecteert, gaat zij daarom altijd eerst na welke doorstroom de opdrachtgever nastreeft. Kijk bijvoorbeeld hoe Vinks stand voor Temper bezoekers met comfortabele banken en stoelen uitnodigde voor een praatje.

20-0299aluca-vinkstandbouw72dpi_3_20200219_140348
RICHT JE BEURSTAND IN MET GOEDE VERLICHTING 

Om echt op te vallen, is adequate beursstandverlichting in een stand onontbeerlijk. Allereerst kunnen de juiste accenten gelegd worden met slim lichtgebruik. Lampen helpen om afbeeldingen en teksten letterlijk uit te lichten, waardoor de aandacht van de bezoeker naar de juiste plekken van de stand wordt geleid. 

Ten tweede helpt verlichting om de juiste sfeer creëren. Bij een futuristisch standontwerp kan bijvoorbeeld koel wit licht heel goed passen, terwijl bij een stand waarin gezelligheid belangrijk is juist warm geel licht toepasselijk kan zijn. Om deze redenen zijn slimme verlichtingskeuzes essentieel als opdrachtgevers een beursstand ontwerpen bij Vink.

MAAK DE BEURSSTANDINRICHTING AF MET HAPJES EN DRANKJES

Eten en drinken zijn bij uitstek een manier om bezoekers naar een beursstand te lokken. Bovendien helpen versnaperingen om bezoekers even vast te houden, zodat ondertussen een gesprek gestart kan worden over een product of dienst. Maar net zoals bij de keuze voor het meubilair geldt: kies niet zomaar iets. Voor de totaalervaring van de stand is het belangrijk dat de snack of het drankje aansluit op de dienstverlening van de opdrachtgever en de boodschap die de stand moet meegeven.