av_vink-bts_05_lr_1_20180904_130800

Standbouwinspiratie: 3 standbouwideeën van Vink

Even standbouwinspiratie opdoen voor jouw volgende beursevenement? Neem een kijkje bij de stands van Vink! Op basis van 35 jaar ervaring in de standbouw door heel Europa weet Vink hoe een stand de aandacht kan trekken en hoe een pakkend ontwerp betekenis kan toevoegen aan de boodschap van een standbouwontwerp. Doe dus je voordeel met onze kennis en bekijk de onderstaande drie standbouwprojecten.

35+ Jaar Ervaring in Stands
Actief in Heel Europa
Actief op Alle Grote Beurzen
bertjan550_1_20220216_173442

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

Mondriaan biedt standbouwinspiratie voor DQ&A 

DQ&A is een ontwikkelaar van advertentietechnologie in de marketingsector. Deze opdrachtgever vroeg Vink een creatieve, innovatieve en praktische stand te bouwen voor het event DMEXCO in Düsseldorf. In de briefing gaf DQ&A heel duidelijk aan dat Piet Mondriaan een inspiratiebron was voor het bedrijf. Net als DQ&A was Mondriaan namelijk een omdenker: een persoon die traditionele perspectieven omdraait en zo het wiel opnieuw uitvindt. Om die instelling uit te drukken, ontwierp Vink een stand met gekleurde vierkante vlakken die direct associaties oproepen met Mondriaans werk.

Standbouwinspiratie van DQ&A op DMEXCO 2017 in Dusseldorf.

Producten inspireerden het decor bij Tiba 

Toen Vink een standbouwontwerp uitwerkte voor Tiba Parking Systems, haalde zij inspiratie uit de dienstverlening van Tiba: oplossingen in de parkeerbranche. Vink ontwierp een stand die exact op een parkeergarage leek inclusief de producten van Tiba, waaronder slagbomen en kaartlezers. Zo werden de producten ingezet om op Intertraffic een aantrekkelijke stand neer te zetten die indruk maakte op bezoekers.

Standbouwinspiratie van Tiba Parking Systems op Intertraffic 2016 in de RAI Amsterdam.

Een beursstand als bar voor Prokx Payroll 

Tijdens Horecava wilde payrollbedrijf Prokx bezoekers naar zijn stand trekken met een gezellig bar. Daarom bouwde Vink een stand die aan alle kanten open was met tafels en een bar. Ook konden bezoekers in deze stand zelf bier maken. Dit standbouwidee laat zien dat een stand als een soort café ingezet kan worden om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.

Standbouwinspiratie van Prokx op Horecava in de RAI Amsterdam.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer standbouwinspiratie nodig?

Meer standbouwinspiratie nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink ideeën met je delen en zo helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.