av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Standbouwinspiratie: 3 standbouwideeën van Vink

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Even standbouwinspiratie opdoen voor jouw volgende beursevenement? Neem een kijkje bij de stands van Vink! Op basis van 35 jaar ervaring in de standbouw door heel Europa weet Vink hoe een stand de aandacht kan trekken en hoe een pakkend ontwerp betekenis kan toevoegen aan de boodschap van een standbouwontwerp. Doe dus je voordeel met onze kennis en bekijk de onderstaande drie standbouwprojecten.

Menno-cta
Menno de Haan

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Menno of vraag direct online een offerte aan!

17-2133-dqa---vink-standbouw-_2_20180821_131554
MONDRIAAN BIEDT STANDBOUWINSPIRATIE VOOR DQ&A 

DQ&A is een ontwikkelaar van advertentietechnologie in de marketingsector. Deze opdrachtgever vroeg Vink een creatieve, innovatieve en praktische stand te bouwen voor het event DMEXCO in Düsseldorf. In de briefing gaf DQ&A heel duidelijk aan dat Piet Mondriaan een inspiratiebron was voor het bedrijf. Net als DQ&A was Mondriaan namelijk een omdenker: een persoon die traditionele perspectieven omdraait en zo het wiel opnieuw uitvindt. Om die instelling uit te drukken, ontwierp Vink een stand met gekleurde vierkante vlakken die direct associaties oproepen met Mondriaans werk.

16-0909-tiba---vink-standbouw_1_20180821_142806
PRODUCTEN INSPIREERDEN HET DECOR BIJ TIBA 

Toen Vink een standbouwontwerp uitwerkte voor Tiba Parking Systems, haalde zij inspiratie uit de dienstverlening van Tiba: oplossingen in de parkeerbranche. Vink ontwierp een stand die exact op een parkeergarage leek inclusief de producten van Tiba, waaronder slagbomen en kaartlezers. Zo werden de producten ingezet om op Intertraffic een aantrekkelijke stand neer te zetten die indruk maakte op bezoekers.

18-0108-prokx---vink-standbouw_1_20180821_113843
EEN BEURSSTAND ALS BAR VOOR PROKX PAYROLL 

Tijdens Horecava wilde payrollbedrijf Prokx bezoekers naar zijn stand trekken met een gezellig bar. Daarom bouwde Vink een stand die aan alle kanten open was met tafels en een bar. Ook konden bezoekers in deze stand zelf bier maken. Dit standbouwidee laat zien dat een stand als een soort café ingezet kan worden om de aandacht van bezoekers te trekken en vast te houden.