VINKSTANDBOUW-MOSAIC-PROVADA2024-AMSTERDAM-STANDPHOTOGRAPHY-9207Ir

Mosaic World

Klant

Mosaic World

Locatie

Rai Amsterdam

Evenement

Provada

Oppervlakte

56m2

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector - van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten was (jubileum) editie 2024 weer goed gevuld. Met een bezoekersaantal van 26.790 werd er een nieuw record gevestigd.

Vink heeft in opdracht van Mosaic World de Provada stand van 2024 mogen ontwerpen en realiseren. Een open, attractief en opvallend design zorgde voor de nodige complimenten van de bezoekers. In deze 56M2 hoekstand was er voldoende ruimte om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Naast een uitgebreide hospitality ruimte werd ook nog een live podcast opgenomen. Voor een impressie van de Provada 2024 check hier de after movie.


Een beursstand kopen of eerst meer informatie?

Wil je een beursstand kopen of ben je eerst benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.