av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Beursstand ontwerpen

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Wil jij een beursstand ontwerpen? Dan ben je bij Vink aan het juiste adres! De standontwerpers van Vink zetten hun jarenlange expertise in om een origineel, opvallend design neer te zetten dat het publiek niet kan weerstaan. Lees hier hoe Vink voor jou een beursstandontwerp kan maken en zet jouw organisatie bij een volgend event op de kaart!

Bertjan-cta
Bertjan Tromp

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

vinkstandbouw-ottevanger-triottgroup-viv2022-utrecht-standphotography2465lr_3_20220830_094934
EEN BEURSSTAND ONTWERPEN VOOR JOUW ORGANISATIE

Als we bij Vink een beursstand ontwerpen, zijn de wensen en doelen van de opdrachtgever leidend. In een briefing introduceert de opdrachtgever zijn bedrijf, hij/zij vertelt aan welk event wordt meegedaan en welk resultaat hij/zij wil behalen. Ook gaan de beursstandontwerpers na hoeveel vierkante meters de opdrachtgever tot zijn beschikking heeft, op welke plek in de beurshal de stand moet komen en welke huisstijl de beursstand moet hebben.

Pas zodra al deze informatie inzichtelijk is, kunnen we gaan schetsen en plannen. De bovenstaande informatie is absoluut essentieel om een ontwerp neer te zetten dat bij uw organisatie past. Een organisatie die een event wil aangrijpen om zoveel mogelijk producten te verkopen heeft bijvoorbeeld baat bij een ander soort beursstand dan een bedrijf dat meedoet aan een beurs om puur zijn naamsbekendheid te vergroten. 

HET EERSTE ONTWERP EN DE OFFERTE

Ongeveer een maand na de briefing presenteert Vink het eerste ontwerp en de bijbehorende offerte. De opdrachtgever krijgt volop de kans om feedback te geven op dit eerste beursstandontwerp. Komen de functionele eisen goed tot hun recht? Komt de stijl overeen met de identiteit van de opdrachtgever? Dit soort vragen kunnen naar voren komen tijdens deze feedbackronde. Na dit eerste feedbackmoment gaat Vink het ontwerp finetunen, waarna het ontwerp en de offerte worden goedgekeurd. Hierna volgt het productieproces.

img_2505_3_20210223_142011
VAN ONTWERP NAAR STAND IN 6 MAANDEN

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat Vink aan de slag met de coördinatie van het project en de productie van de stand. In de werkplaats start de bouw van de de onderdelen van de houten beursstand en de beursstandaankleding met eventuele meubels of andere zaken wordt geregeld. Als de beurs bijna begint, zetten monteurs de stand in elkaar op locatie. De onderdelen worden dan zoveel mogelijk prefab aangeleverd vanuit de werkplaats. Op deze manier worden de tekeningen omgezet van ontwerp naar stand. Meestal neemt dit proces zo'n 6 maanden in beslag.

Het eindresultaat is een beursstandontwerp dat perfect aansluit op de identiteit, de wensen en de doelen van de opdrachtgever. Vink gaat altijd voor originele, opvallende stands waar bezoekers wel even naar binnen móéten lopen. Als jij een beursstand wil laten ontwerpen voor gegarandeerd succes en ontzorgd wil worden gedurende de productie- en voorbereidingsperiode, is Vink dus jouw ideale partner.