av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Beursstandvloeren

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Een beursstandvloer moet praktisch zijn, bij de rest van de stand passen en gewoonweg een prettige ondergrond zijn. Dat zijn grofweg de drie belangrijkste eisen waar een beursvloer aan moet voldoen. Om die ideale beursstandvloer te verwezenlijken, kunnen verschillende vloerhoogtes en materialen gekozen worden. Vink legt in dit artikel uit welke keuzes er zijn en hoe die invloed hebben op een stand.

Bertjan-cta
Bertjan Tromp

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Bertjan of vraag direct online een offerte aan!

vinkstandbouw-shift4_finaro-money20_202023-amsterdam-standphotography4088lr_2_20230713_112315
VERHOOGDE BEURSVLOER 

Een verhoogde vloer is een populaire optie voor veel beursstands. Met dit type vloer kunnen designers spelen met hoogtes en zo een opvallend effect creëeren. Met een verhoogde beursvloer stijgt de stand letterlijk boven het gangpad uit, je maakt een podium voor jouw organisatie en dat is natuurlijk wat je wil tijdens een beursdeelname. Bovendien bieden verhoogde vloeren de kans om kabels, stekkerdozen en watertoevoeren elegant weg te werken. Ook kunnen objecten stevig verankerd worden bij dit vloertype.

Een verhoogde vloer heeft echter ook nadelen. Allereerst kan een verhoogde vloer letterlijk een te hoge drempel zijn voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Daarnaast zijn voor een verhoogde vloer vaak meer materialen nodig, wat in veel gevallen hogere kosten oplevert. Als de specialisten van Vink een beursstand ontwerpen, zullen zij al deze overwegingen meenemen om te komen tot een design dat aansluit op jouw wensen en eisen.

19-1074nexus-vinkstandbouw72dpibewerkt_1_20190408_141317
GELIJKVLOERSE BEURSVLOER 

Is een drempelloze toegang belangrijk voor jouw beursstand? Dan is een gelijkvloerse beursvloer al snel de beste optie. Ook zonder hoogteverschillen kan een stand met premium uitstraling neergezet worden. De ontwerpers van Vink kunnen eindeloos variëren met materialen, kleuren en beelden voor een design dat jouw organisatie laat opvallen tijdens het event. Met een gelijkvloerse vloer krijg jij een toegankelijke stand die door slimme ontwerpkeuzes opvalt.

SOORTEN MATERIALEN

De keuze is groot met betrekking tot de materialen van een beursvloer. Tapijt is een populaire optie in de branche, omdat het makkelijk te leggen is en in allerlei kleuren en opdrukken aangeleverd kan worden. Hout en pvc worden daarnaast veel gebruikt. De selectie van het materiaal laten de specialisten van Vink afhangen van de keuze voor een gelijkvloerse of verhoogde vloer, de rest van het ontwerp en de wijze waarop de stand gebruikt wordt. Ook de manier waarop Vinks designers de beursstand inrichten is bepalend voor de materiaalkeuze.

vinkstandbouw-ptmd-maisonetobjet2023-parisnord-standphotography2502_1_20230927_113906
BEURSSTANDVLOEREN VAN VINK

Vink laat zich bij het leggen van beursvloeren niet beperken tot bepaalde materialen of vloerhoogtes. Als opdrachtgevers een beursstand ontwerpen bij Vink, kijken onze specialisten puur naar de wensen en eisen waarna een standontwerp wordt uitgewerkt met een bijbehorende vloer. De vloer staat bij Vink dus volledig in dienst van het ontwerp, waarbij de keuze kan vallen op hoge vloeren, lage vloeren, houten vloeren, tapijt, pvc en meer.