fleetmobilitylive2019-1_1_20200102_143841

Fleet Mobility Live 2019

Klant

Heliview Conferences & Training

Locatie

NBC Nieuwegein

Evenement

Fleet Mobility Live 2019

Vink heeft de reeds langdurige samenwerking met Heliview Conferences & Training wederom voor 3 jaar verlengd. In 2019 is er een volledig nieuw concept bedacht waarbij er vanuit Heliview Conferences & Training nog meer is geïnvesteerd in de kwaliteit en de inhoud van het evenement. Alle Business Partners van het Fleet Mobility Live event konden zich in een uniforme stand professioneel presenteren. Daarnaast werden alle zorgen omtrent de stand hiermee uit handen genomen van de Business Partner waardoor deze zich echt konden focussen op het opdoen van nieuwe contacten of wel het onderhouden van contacten met relaties. Alle 45 Business Partners namen deel in het “Lightscreen concept” waarbij zowel enkel- als dubbelzijde aluminium slimframe lichtbakken dienst deden als stand wanden en de indeling van de 2 hallen van het NBC compleet maakte. Afhankelijk van het stand formaat werden de stands uitgebreid met een bar, extra meubels of een verlichte Eye-Catcher boven de stand.

De uitdaging vanuit de locatie was dat alle 45 stands in 1 dag moesten worden opgebouwd en in een avond moesten worden gedemonteerd. Voor Vink geen probleem. Zie hiernaast het resultaat!

Een beursstand kopen of eerst meer informatie?

Wil je een beursstand kopen of ben je eerst benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.