av_vink-bts_05_lr_1_20221214_152200

Beursstandinspiratie: 3 ideeën van Vink

35+ jaar ervaring in stands
Actief in heel Europa
Actief op alle grote beurzen

Beursstandinspiratie nodig voor jouw volgende beursevent? Vink heeft meer dan genoeg ideeën om te delen. Op basis van 35 jaar ervaring in de standbouw door heel Europa weet Vink welke ontwerpen de aandacht trekken en hoe een design betekenis kan toevoegen aan de boodschap van een stand. Bekijk hieronder drie opvallende stands voor inspiratie.

Menno-cta
Menno de Haan

Benieuwd wat voor mooie standbouw wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Bel Menno of vraag direct online een offerte aan!

17-2133-dqa---vink-standbouw-_2_20180821_131554
BEURSSTANDINSPIRATIE 1: MONDRIAAN EN DQ&A IN DÜSSELDORF

DQ&A vroeg Vink een creatieve, innovatieve en praktische stand te bouwen voor het event DMEXCO in Düsseldorf. Deze ontwikkelaar van advertentietechnologie in de marketingsector gaf in zijn briefing nadrukkelijk aan dat Piet Mondriaan een inspiratiebron was voor de boodschap die de stand moest meegeven. Net als DQ&A was Mondriaan een omdenker: iemand die traditionele perspectieven omdraait en zo het wiel opnieuw uitvindt. Om die mentaliteit uit te drukken in het ontwerp van de stand, brachten we gekleurde vierkante vlakken aan die direct associaties met Mondriaans kunst oproepen.

16-0909-tiba---vink-standbouw_1_20180821_142806
BEURSSTANDINSPIRATIE 2: DE PRODUCTEN ALS DECOR VOOR TIBA

Bij de stand die Vink voor Tiba Parking Systems op Intertraffic bouwde, ontleende Vink inspiratie aan de dienstverlening van Tiba: oplossingen in de parkeerbranche. Vink realiseerde een stand die precies op een parkeergarage leek, inclusief de producten van het bedrijf, zoals slagbomen en kaartlezers. Op deze manier gebruikte Vink het werkveld van Tiba voor een originele beursstandaankleding en een aantrekkelijk ontwerp met een hoge wauw-factor.

18-0108-prokx---vink-standbouw_1_20180821_113843
BEURSSTANDINSPIRATIE 3: EEN BEURSSTAND ALS BAR VOOR PROKX PAYROLL

Het Payrollbedrijf Prokx wilde tijdens Horecava bezoekers naar zijn stand lokken met een gezellige bar. Vink bouwde daarom een stand waar bezoekers door de open indeling en de gelijkvloerse beurstandvloer aan alle kanten binnen konden lopen om plaats te nemen aan tafels of de bar. In deze stand konden bezoekers zelfs bier maken. Dit project laat zien dat een stand als het ware ingezet kan worden als ‘café’ om de aandacht te trekken en bezoekers vast te houden.