beer_starware_1_20180921_063110

Supply chain café

Klant

Starware

Locatie

Stuttgart Messe

Evenement

Logimat 2018

Oppervlakte

42m²

Starware is sinds 2015 een trouwe klant van Vink Standbouw met deelnames aan onder andere de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht en de Logimat in Stuttgart. Zij zijn specialist in het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen om supply chains te optimaliseren en managen. Voor hun deelname aan de Logimat 2018, de grootste intra-logistic beurs van de wereld, hebben ze ons gevraagd om een nieuwe stand te ontwikkelen waar ze zich ook daarna met meerdere beursdeelnames mee kunnen presenteren. Het uitgangspunt was om een sportsbar te ontwikkelen in een warehouse omgeving.

De robuuste bar en statafels zijn uitgevoerd in donker houtmotief en steigerbuis poten. In de bardelen zijn verlichtte logo’s verwerkt. Het meubilair en de zitjes met plantenbakken dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer. Met de stenen accenten in de achterwanden, de grote schermen en de subtiele verlichting waant men zich in een sportsbar. De metalen stellingen tegen de achterwanden, de aluminium pijpen en de betonlook vloer, maken de industriële warehouse omgeving. De grote ronde cirkel met logo’s zorgt ervoor dat bezoekers Starware weten te vinden. De stellingen heeft Starware zo gedecoreerd dat er attributen en logo’s van enkele voorname klanten herkenbaar in terugkomen. Om onvergetelijk te zijn bij de beursbezoekers heeft Starware er zelf een thema aan toegevoegd met een knipoog naar ‘Starwars’. Een innovatief bedrijf, met futuristische software, de snelste software van de galaxy! Hiermee hebben we een onderscheidend, supply chain café neergezet waar de beste coffee wordt geserveerd en voor de late uurtjes is er zelfs hun eigen Starware bier meegenomen!

Een beursstand kopen of eerst meer informatie?

Wil je een beursstand kopen of ben je eerst benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.