16-0911-tiba---vink-standbouw_3_20180821_142812

Parkeergarage pitch

Klant

Tiba Parking Systems

Locatie

RAI Amsterdam

Evenement

Intertraffic 2016

Oppervlakte

90m2

Tiba Parking Systems levert innovatieve oplossingen voor de parkeer sector. Op de Intertraffic tonen zij hun nieuwste middelen om het parkeren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ze tonen hier onder andere betaalautomaten, welkom slagbomen, kaart lezers en management software.

In 2016 hebben wij Tiba Parking benaderd om ze te assisteren met hun deelname aan de Intertraffic te Amsterdam RAI. Voor deze pitch bedachten wij een concept met de look & feel van een parkeergarage. Hier was Tiba zeer enthousiast over en zodoende kregen wij de opdracht om het ontwerp uit te voeren.

Twee jaar later zijn wij weer door Tiba benaderd. Dit jaar hadden ze een hoek stand in plaats van een eiland stand, maar ze wilden graag weer van dezelfde uitstraling als twee jaar daarvoor gebruikmaken. De uitdaging was nu om het ontwerp om te vormen naar een hoekstand. Door met de indeling te schuiven en de looproute op de stand aan te passen konden wij het concept verwerken in het nieuwe stand formaat.

Een beursstand kopen of eerst meer informatie?

Wil je een beursstand kopen of ben je eerst benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.