18-1000-veko---vink-standbouw_5_20180821_143413

Succesvol samenwerken

Klant

Veko Lightsystems

Locatie

Messe, Frankfurt (Duitsland)

Evenement

Light and Building

Oppervlakte

88m2

“Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn op zoek naar een nieuwe standbouwer. Mijn collega heeft op een beurs een stand van jullie gezien en was daarvan zeer gecharmeerd. Vandaar dat ik jullie benader.

In 2017 staan we op drie grote beurzen in Duitsland (in Dortmund en 2x in Stuttgart) waarvoor we op zoek zijn naar 1 partij die deze drie beurzen gaat oppakken. Qua stand grootte variëren deze plekken tussen de 40 en 50m2.

Ik wil jullie uitnodigen bij ons om te komen kennismaken. Tevens kan ik jullie dan onze producten laten zien daar die vanzelfsprekend heel belangrijk zijn voor onze stands”.

Deze mail was het begin van een langdurige en succesvolle samenwerking, waarbij we steeds een stapje verder gaan in kwaliteit, afwerking en uitvoering. Het laatste project wat we voor Veko Lightsystems hebben mogen uitvoeren is de stand op het prestigieuze Light and Building te Frankfurt, waar we de bijna oneindige lengtes van de Veko lichtsystemen hebben weten te benadrukken. Een ruim opgezette stand waarin zowel zakelijk als informeel informatie kon worden uitgewisseld.

Een beursstand kopen of eerst meer informatie?

Wil je een beursstand kopen of ben je eerst benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vink! Op basis van meer dan 35 jaar ervaring op alle grote beurzen van Europa kunnen de specialisten van Vink helpen de ultieme beursstand te verwezenlijken. Vul het onderstaande formulier in of bel Bertjan op 0627017120.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.